3.4.14

the band

currently working on the reality show called THE BAND. still maintain jadi content prod.kali ni lagi bertabah dari GM2 dulu.

pusing patah balik , dah 3 reality show dah. tak pernah aku expect aku akan kerja untuk reality show. dan content prod is actually tak pernah ada dalam pekerjaan impian aku. luls

takdir tuhan.sapa boleh halang yedak?

dan sedar tak sedar ive been in this industry since 2006. ya tuhan! dah nak masuk 8 tahun dan aku masih feeling2 budak baru belajar lagi.

hmmm lajunya masa....

kadang-kadang ada juga terdetik nak hibernate kejap dari kerja2 macam ni dan cuba perkara yang lain. meniaga ke cuci pinggan kt rnr ke,  jadi toll gate girl ke.

tapi ada saja perkara yang selalunya buat aku tak teruskan niat aku. entah kenapa. cuma aku harap aku takkan lama di takuk yang sama. tahun ni harapnya ada perubahan dalam hidup.

harap-harapnya lah....

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

jangan lukis-lukis. tulis je