14.2.12

after few months...di umumkan...

blog akan di mansuhkan..

kerana :

tiada internet di rumah mahupun di ofis.  henfon gua xle pakai.. pakai c3 nak update blog memang tak lepas..

laptop dah meninggal. tingal pc yang hidup segan mati tak mahu.. aku dah takde mesin untuk editing..arghhhhhhhhh...

jadi source internet hari hari pakai  dah xde.. kalau aku pasang internet pun nak online kt celah bedah mana? laptop rosak. kan?

and

aku kerja like hell this year.. dan semuanya tak lain tak bukan kerana duit..back to back sampai mid of april...no weekend, no cuti ...

so sehingga bulan april, jangan ajak aku berdating, beromen , dan ber apa-apa lagi

blog? mansuh?? ermmmmm,, sangat lah sedih ... tak mansuh kot..maybe hibernate seketika.

happy valentine's day kanak-kanak omnivor.

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

jangan lukis-lukis. tulis je