24.10.11

Kursus Perkahwinan

‎MAK :  kenapa tak ikut Kakak pergi kursus?

POMPUAN CANTIK : kursus apa?

MAK : KURSUS KAHWIN

POMPUAN CANTIK : said tak mau!



MAK : Gatai 




Pompuan cantik kata, instead of pergi kursus perkahwinan, lebih beliau rela berkahwin di 


oversea. Untuk entah berapa tahun lagi  pompuan cantiik akan pegang pendirian ni ,beliau 


sendiri tak tau sebab " MACAM LAH KAU ADA DUIT BANYAK SANGAT NAK MENIKAH KAT 


OVERSEA .. ok Thailand murah lagi tapi kang nampak macam kahwn lari pulak dak?




ye2.. aku tak berkenan dengan kursus perkahwinan yang dah macam jadi rukun nikah kat 


Malaysia ni .. dah lah wajib, berbayar pulak tu..madefaker u.. Kalau nak wajibkan ada


 bagusnya kau bagi free sebab orang yang tak berminat langsung nak pergi kursus kahwin


 macam aku ni takkan buang duit semata-mata benda yang ko sendiri wajibkan. 




oh, pompuan cantik tu? ya its me..Kerana diriku begitu beharga.  muah!


Marah! marah!

Ok, lets forget about the kursus perkahwinan, sebab aku tau macamana aku anti pun


 , sooner or later aku kena juga ambik..Sapelah aku yang nak naik pejabat agama dan cakap


 depan muka pengarahnya I hate kursus perkahwnan.. sape aku? no one!!!  grrrr.. 

Anyway, harini tengah debor menanti aset baru.. boleh mengundang demam sebab nerves


 sangat ni...sejuk habis tangan-tangan ai ni.. brrr! kbai!






Lagi satu, jangan tanya kenapa aku pakai highlight kaler merah ni adalah kerana aku malas nak cek coding html. hal ini adalah kerana aku copy paste benda jadah ni lalu menjadi begini. madefaker. k bai



Tiada ulasan:

Catat Ulasan

jangan lukis-lukis. tulis je