16.9.11

Mai ceq mai mai mai

Ahad ni saya akan berangkat ke Pulau Pinang bagi memenuhi tuntutan kerja hingga tengah bulan Oktober ni. Harap dapat kawal diri bila jumpa makanan di Penang. 

gembira! boleh la jenguk Briyani Kapitan tiap tiap hari. yey! 

ok kawal diri bainun, kawal diri.. kata nak kurus. oh fak! 

anyway,  Dila Raden toksah dok jeles sangat la na..nanti ceq bawak balik jeruk nala punya besaq kat ang.

ha kerja apa? tet! tak nak cerita.. ramai yang tengah sibuk nak tahu. tapi biarlah rahsia. 

oh anyway , aku dah chow dari kampeny tet tut tet tu.. heheeehe.. ok bye!


4 ulasan:

  1. ah, janganlah begini. sebagai penulis blog kau kenalah berkongsi maklumat pekerjaan kau kepada umum.

    BalasPadam
  2. oh dah pindah penang. boleh lah dating dengan saya dikemudian hari.

    BalasPadam
  3. hey kenapa tak approve komen dari saya?

    BalasPadam
  4. pak pung pak mustafe si dule di rumahnye. ada tepung ada kelape. masak gule ada enaknye.

    BalasPadam

jangan lukis-lukis. tulis je