2.1.11

Babai seri rampai. Babai Dila Raden

Lagi beberapa jam aku akan move ke PJ. Semalam dah angkut barang and kemas2 rumah. (Lantai kasar!!. I hate it!) macam kat asrama je.

So, harini decide nak beli langsir dengan tikar getah . kaki aku ni alergik sikit lantai kasar2. Kawan2 jemput datang rumah baru saya. :)

To dila,

Ko jangan nak sedih sangat Hari minggu aku datang menumpang tidur. Baju aku dah tinggalkan sikit. jaga-jaga! hahaha


Sebab rumah tu kosong , aku dah sediakan list untuk beberapa barang.:


  • iron
  • Kipas
  • mesin basuh
  • Peti ais
  • dapur gas
  • sofa
  • almari buku
  • Meja pc
  • katil


tapi xde laa nak beli semuanya sekarang kan. tengok priority la. tapi benda yang wajib adalah iron (takkan la mak nak pakai baju kedut2 g opis kan.)

dan


kipas  ( Tak tahan panas. Mungkin sehari dua ni aku tidur kt ruang tamu. he he)



Yat sponsor tilam. yeay! thanks !!

2 ulasan:

jangan lukis-lukis. tulis je