30.9.10

Kitab Apokalips

Hari minggu lepas adalah sesi penggambaran Kitab Apokalips karya Nazri M Anuar (penulis novel karipap-karipap cinta )

Penggambaran di jalankan di Highland tower dan beberapa tempat sekitar Ampang. 

Thanks Vovin . lepas rindu saya nak shooting-shooting. :)

dan sekarang tiba masa untuk proses post produksi .  Harapnya saya dapat buat yang terbaik . AMIN.


mail Primary dan blogger legend malaysia pipiyapi abdilah

Beeha pari pari kertas , Taukeh UYA dan Akrikek terkenal ,Tomato

Brandon & Pengarah Kitab Apokalips

Dean Sham sebabgai Ken Watanabe

Dean Sham lagi



Saya dan kembar :)


6 ulasan:

  1. harap2 pipi tak jadi hero..kalau tak boleh lari flow rase nak tengok tu..

    BalasPadam
  2. Ini filem ada tunjuk kt wayang ke ape?

    BalasPadam
  3. kau cantik. aku nak kiss kembar kepunyaan kau.

    BalasPadam
  4. razaleigh : sila2. tp jaga-jaga pakwenye besar. he he he

    jumaari jipan, tunggguu!

    areleaf, harapanmu xkesampaian. pipi memang jadi hero. kah3

    BalasPadam
  5. yeke. kalau begitu ku undur dirilah.

    tapi kau memang cantik.

    BalasPadam

jangan lukis-lukis. tulis je