4.8.10

diary 040810

Kring~Kring~ Bunyi telefon bimbit memekak jam 0800.

" You dah boleh bangun " kata si pentalipon

" I tak nak bangun lagi. Harini nak masuk kerja lambat sikit . jam 0830 kejut I " jawab si penjawab talipon


Kring~kring ~ Bunyi telefon bimbit memekak jam 0830

" You, dah boleh bangun" kata si pentalipon

" I ,tak nak bangun lagi. Harini nak masuk kerja lambat sikit. jam 0900 kejut I " jawab si penjawab talipon


Kring~Kring ~ Bunyi telefon bimbit memekak jam 0900

"You, dah boleh bangun " Kata si pentalipon

" I tak nak bangun lagi. Harini nak masuk kerja lambat. jam.............. " percakapan si penjawab talipon terpotong.

"You, I dah kat bawah"

" a? ok"

Mandi, siap-siap dan turun bawah jam 0940.

"Kenapa nak pergi kerja lambat harini ?" tanya si pentalipon. Kali ini mereka berhadapan antara satu sama lain.

" Sebab I nak hantar baju ke Dobi. Kedai tu buka jam 0930.. "



Bersambung...

2 ulasan:

  1. sayang, dia budak baik. jadi mummy harap, bahagia selalu. i'm truly happy for both of u and always support you tak kira apa orang nak kata.

    BalasPadam
  2. thank u mummy..

    love u love love u ^_^

    BalasPadam

jangan lukis-lukis. tulis je