22.6.10

Boyfriend part 3.(mungkin episod terakhir)

Higuan,

harap maaf. Itu hari aku memang terlalu seeking attention dari kau. sampai kau cakap carila lelaki lain yang boleh nak jaga hati aku now and then semua. Masuk kali itu, dah tiga kali kau keluarkan statement berani mati ni .

Kau ingat tak pesan aku "kalau kau rasa kau hot. aku pun hot jugak la weh" dan kau ingat lagi tak tentang perihal kawan kau yang meminati aku sehingga sekarang?

Dengan ini,officialy aku pilih MESSI. Bye Higuain.

sahabat baik yang mungkin tak bertegur sapa lepas ni sebab aku.

Nota Ketiak Hapak : Aku lepaskan Higuain untuk Dila Gaga



3 ulasan:

  1. tp messi sudah ada girl? sila google (Antonella Roccuzzo)
    Adakah ini bermkna anda sanggup bermadu? :

    BalasPadam
  2. messi aku punye. hahaha

    BalasPadam
  3. albulps,

    la ni mesti tak update sgt ni. dorg dah putos lama kot. =P

    zeyla, sorry, ko tanya la dia kalau dia nak kat kau. hahaha

    BalasPadam

jangan lukis-lukis. tulis je