17.6.10

Boyfriend part 1.(jangan cakap aku tak romantik lagi)

Aku tau kau malu ber-awekkan aku. Yela. Tak hit. Tak hot. Boroi. Selulit di banyak anggota badan. plus-plus kau feymes. handsome. Model keliling pinggang. Kau kata biarlah kita bercinta senyap-senyap. Nanti kahwin baru la semua orang suprise. tapi masalahnya AKU!. Kau kena faham. Tahap cemburu aku ni melangit tau tak. Lebih-lebih lagi bila aku tau ramai gila wanita-wanita nak flirt-flirt kau. Aku tak boleh sayang.Aku cemburu. Lepas ni kalau media terjah biar aku je yang tanggung risiko. Aku sanggup demi kau sayang. Aku sayang kau banyak (________________) ni. I terpaksa!.

Captured by Bainun Waheeda. Masa ni tengah latihan kat padang bola



Nota ketiak separa basah : Aku buat entri ni lepas tengok pakwe aku main bola kat Africa bersama Dila Raden dan aku nampak keterujaan beliau bila melihat pakwe aku beraksi. So,aku tak boleh nak sorok-sorok lagi. Sayang I love you!

-------------------------------------------------------------------------------------

Oh ya sebelum aku terlupa. Jangan lupa menonton Ronnie Got Lucky by Liew Seng Tat (ex Bos aku yang super cute,kreatif dan aktif) .Link nya di sini. Aku berani kerat kuku kalau korang kata korang tak suka.


5 ulasan:

  1. Alamak..dh bepunya rupanya... =)

    (btw:hensem mamat nii,mcm buku lali aku. heh)

    BalasPadam
  2. jumari jipan : ala,skali skala berangan elok untuk kesihatan badan =P)

    dila, alamak kantoi! hik4

    BalasPadam
  3. amazingggggggggggggg! ex-bos u mmg cool gila. :)

    BalasPadam
  4. fazleena,bos i tu bkan takat cool.tapi gila and mentally retarded! hahaha

    BalasPadam

jangan lukis-lukis. tulis je