10.3.10

Hari kelapan bekerja (tak termasuk weekend)

Dah lapan hari and i enjoy it..kerja marketing xla susah mana tapi sebab dah lama tak cuci otak semuanya jadi sembab. gila! marketing plan aku tulis sucks ok..dah lama sangat tak buat benda2 tu jadi mcamana entah. So, sekarang aku start study dari mula balik and hope i can do better and better.lalalala.

Harini agak stress tak seperti hari sebelum2 nya sebab tidur aku terganggu kerana mimpi syaitan.grrrrr...Korang ni nak muncul hari minggu laa.dem..

dah la nak sambung kerja.daa

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

jangan lukis-lukis. tulis je