5.1.10

Soon to be Obesiti!!!

Kalau tahun-tahun sebelum ni everyone will greet me like

" kurusnye bainun!!"

or maybe like this

" bainun ni mkn mcm neraka tp tak gemuk-gemuk pon!!"

or

" ko ni bila la nk gemuk mcm xpernah makan je"


but from now on..

semua orang and might be including you, you and you will say..

"ko semakin tough!!"

or

" i think you should turn on to diet"

or

" fuh! mantap sekarang"


hahaha..

i guess one day my dude will nick me mak cik buntal..hahaa


ini lah efek nye kalau kerjanya makan,tido,makan lagi then tido then get snack and ber' choclate all the time..


sekarang baru la aku rasa fakta yang di war-warkan oleh my cousin adalah betul ..she say masa muda even do kita slim dan kurus mcm bulimia but then kalau tak jage bila dah tua we'll definitely akan naik dan naik sebab lemak2 jahat yang bertahun2 tersimpan tu akan menyerang..and its currently dah pun menyerang aku..

aku dah timbang dan memang naik berkilo-kilo!! hahaha

i start to realise few months ago when everybody started to comment about my body' anatomy.

azree : " ko dah berisi erk bainun,padahal aku baru tak jumpa ko bulan lepas. Gulp!
Salaih : uish! ko semakin tough!
Cik har : "mengandung 4bln???" damn it! hahaaha
Mak : " ya allah!! besar nya peha..2 times bigger than mine!! itu la asyik tidooo je..hahaha

n etc..


gila kan..tak pernah la lagi kan seumur hidup aku menjadi obes and i wanted to try enjoy this lemak2 kejahatan tp tak boleh sebab aku dah start rasa semput bila jalan jauh ok!! fuck off

and semalam nine secara mati segan hidup tak mahu nya telah memberi cadangan supaya aku mengawal makan aku sebab lengan aku dah macam spring bila pukul bergetar.hahahaha

i say ok..diterima..tapi belum sampai 10 minit aku g 7E beli coklat..worse gila kan perangai.hahaha


notes ; think of clenx tea yang dah menurunkan berat my mum dan fitan..hik3

9 ulasan:

  1. bebop, hahah

    art deep ;metabolisma dah semakin tua --_0

    BalasPadam
  2. bainun happy bercinta itu naik badan..hehehe

    ikut kajian, orang yang happy bercinta memang akan naik badak beberapa puluh peratus..kekeekeke

    BalasPadam
  3. alamak..xnk bercinta la macam ni.hek3

    BalasPadam
  4. welcome to the club, bwahaha..
    gembiranya aku

    BalasPadam
  5. aloooo..
    lama tak jengah blog kamu dan lama tak jumpa..
    hahaha..
    dah semakin tough??

    BalasPadam
  6. yg penting perut nipis beb.

    BalasPadam
  7. yeah sayep dah tengok gambar kamu yang tough tuh..
    memang nampak berisi-isi..
    hahaha..

    BalasPadam

jangan lukis-lukis. tulis je