10.11.09

macam-macam

balik je rumah kepala aku mula berat je nk pikul..f**k betul.

itu la ini la..

gua sudah buat keputusan aku nk tinggal kampar.

full stop!


------------------------------

cerita kedua (masih dlm mood bengang)

depan rumah aku ada ade masjid dan di dalam masjid ade kelas KAFA.tiap-tiap hari aku akan berjalan melintasi tempat-tempat ni dan tiap2 hari lah aku akan dengar budak-budak yang mungkin kulit lebih pun tak buang lagi terjerit-jerit cakap

"kak nk berkenalan" (ini masih ok)
"kak, nak no hp" ( ini pon consider ok lg)

tapi yang aku rasa macam nak jijik bila diorang cakap

" kak! tetek kakak besar la!"
"kak! bontot tonggek!"
"kak ! nak romen!"

wa cakap lu..takat punai korang yang besar jari fuck aku ni tak boleh nak buat aku mengerang tau tak!


13 ulasan:

  1. SUBHANALLAH,

    walaupun kecik lagi, dah pandai menilai alam.
    walaupun tersalah "alam".

    jgn marah cik bainun.
    peace. :)

    BalasPadam
  2. budak2 skg muka naif cmna pun x le caya sgt doe..
    semua dh terpengaruh dgn anasir luar..

    tapi..

    dah ad yg buat ko ngerang ke?

    hahahahaha

    BalasPadam
  3. tapi betul.diorg puji tu darling.hahahah

    BalasPadam
  4. MHH, smlm je marah..

    tanpa nama, gua tak layan anoynymous.

    tanpa nama 2, terima kasih

    BalasPadam
  5. hahahaha. itulah, byk sgt perempuan berpakaian ttp 'telanjang'.. manela lelaki mcm kitorg tak kembang. besar mane yg buleh uat ko ngerang??

    BalasPadam
  6. tanpa nama , ko pernah nmpk ke aku pakai baju cmne?

    everobys have their own fashion.So! who cares!

    BalasPadam
  7. iskh..
    iskh..
    lalu jalan kaki..
    cuba lalu naik moto tak le kene kacaou..
    ben ang memang open minded gila..
    gua respek lu beb..
    tabek sket..

    BalasPadam
  8. emmet, benon xde lesen moto..hak3

    BalasPadam
  9. band!!...x heran la klo skrg byk cite psl adk rogol kakak or watever coz diorang ni dh advance!! so nothing imposible!! klo suruh p'puan yg blitup lalu c2 pown still same d word beb!!! * tibe2 aku trase PANAS je story ko ni!!* huhuhu..

    BalasPadam
  10. tao xpe sirah..kt kelas KAFA ye..Wondering ustazah tgh bikin apa time tu?

    BalasPadam
  11. emm let me guess...tgh kasi bdk2 2 time utk mengenali dunia kot...dat y la diorg kcu2 ko ngan ayat2 gampang diorang 2, ustazah 2 wat bdoh jerk!!

    BalasPadam
  12. budak2 zaman skunk..byk yg da rusak pmikiran..high..

    BalasPadam

jangan lukis-lukis. tulis je