4.11.09

kelibat gig

Pening kepala juga sebenarnye jadi manager ni..Nak cari gig ..nak publish kan kanak2 lagi. Nak bagi kasih sayang lagi..Effort kanak kanak Dramatic sangat tinggi sampai mak rasa sangat bersalah sebab lembap nak mampos..hahaha...

tapi aku ni bernasib baik sebab nine banyak juga membantu. Juga pak tua yang banyak memberi nasihat dan pendapat.thanks.

Aku mmg 1st time handle benda2 sebegini. terjun secara tak sengaja. Terima kasih pada mereka sebab mempercayai aku dan sabar dengan kelembapan aku menguruskan korang.harap korang faham ye kanak kanak ku.

I lap chiu..Xoxo










Tiada ulasan:

Catat Ulasan

jangan lukis-lukis. tulis je