26.10.09

Tersenyum bertemu kenangan

It's been so long aku tak berjumpa mereka. Berbelas2 tahun. Siapa mereka? rakan-rakan aku di sekolah rendah di Treacher Methodist Girl School,Taiping (TMGS)

Ini memang perangai aku ..Sekadar rindu tapi xde effort pun nak mencari. Luckily, salah seorang dari mereka cari aku di FB . Tak sangka.Sangat2 tak sangka..

Everyone keep asking about mak. yela , guru kelas kot. ye mak aku pegang kelas aku selama dua tahun ok dan beliau tersangat garang.hahaha..

and yang best aku jumpa CIDSY gang..haha gelabah kan.CIDSY ni kena buat entri special .0__0

Mungkin minggu ini adalah minggu TMGS untuk aku..So, we're going to have girls talk might be for a week.hahahaha...boys are no welcomed..lol.


to do entri :

Ara fest
Genting PP
sejarah CIDSY (HA Gelabah!!)
Mengkomen segala mak nenek,
filem karaoke
kitab sembang tepi jalan
n etC

SILA INGAT KN AKU!

2 ulasan:

  1. kitab sembang tepi jalan...
    i like...
    dapatkan aq satu blh..??
    hehe....
    aq byr r...cop kn jer...
    nk bg free pon xper....=p

    BalasPadam
  2. mun baik ko bli sementara stok masih ada sebab kitab ini sgt bes!!


    di ulang sangat bes!

    BalasPadam

jangan lukis-lukis. tulis je