15.7.09

Mari berkahwin

Sementara menunggu video sedang upload (dah cancel sbb berokBen ni mcm h****...)..Nnt aku load part 2 lepas coverage ok ye rerakan..=)..)Aku terase cm nk tarok arkib lame..huk3..

Mase ni aku, dengan atiq punyer projek usahawan..pastu kitorg jemput kak bear join sekaki..mari tonton. (Mase ni aku dan atiqah tak ada kamera..kami pinjam di jabatan..Sekarang Atiqah dah beli DSLR kamera..Aku ??=P)











lokasi :: Beseri , Perlis


Videografer : Atiqah Suhaimi

Photographer : Bainun Waheeda

Photographer jemputan : Tengku Hamdi


Sape nk pinang saya sila hantar pinangan secepat mungkin...=D


Nota tangan :: Aku,Atiq ngan Aida saket perot 2 hari sebab makan nasik kenduri..Bear tak saket perut sebab die da biasa makan


10 ulasan:

  1. adam :: santek je??kawen tak mo kah??

    hahahaa

    BalasPadam
  2. hahaha...
    kawen? mo mo..
    free kan?
    alalalalalala
    O__o!

    BalasPadam
  3. Alaa....

    Ape daa kawen free..zaman pRamlah boleh r..

    0____~

    BalasPadam
  4. Mohammad Hariry :: Yeppie..Berjaya..Arituh sbb tak off kan word verification...huk3...

    BalasPadam
  5. iamstradust:: abe, jom kawen..Kita bukan muhrim kan....

    0_____;

    BalasPadam
  6. nurfarhana.mnor18 Julai 2009 10:34 PG

    agaknya ada tak kawen pakej?sorang kawen,kwn dia lagi sorang pun leh kawen gak?kalo ada nak tempah satu ;P

    BalasPadam
  7. Boleh..bolehh saya ttao cik farhana nak daftaR Nama siapa ya??...(**,)

    BalasPadam

jangan lukis-lukis. tulis je