17.7.09

Di Atas Normal

Mari tonton..Final Projek semester akhir


Part 1



Part 2







Tajuk :: Di Atas Normal

Negeri :: Perlis
Sinopsis :: Kisah seorang kanak-kanak pekak yang menjalani kehidupan seharian . Dia mentafsir apa yang di lihat walaupun kadang-kadang dia sendiri keliru dengan nasibnya satu hari nanti. Namun begitu bapanya tetap mengingatkannya bahawa dia tidak ada beza dengan orang lain.

17 ulasan:

  1. testing...hariry kater xle komen...huk3

    BalasPadam
  2. erkkk..citer ni xhabis kan?
    hurmm..but budak ni sgt bagos!
    alalalala..
    rasa sedih ja bila nengok muka dia..
    T__T

    BalasPadam
  3. adamluba : he..he.. Tak habis lagi..Ade lg 2minit..Nanti kiter load..kih3..Muka die luar lokaisi pon cmnie jgk..huk3

    BalasPadam
  4. iyer ker..hahahaha...tak pa tak pa..
    rambut dia comel..nanti owang pun nak buat wambut cam ni..hahaha

    BalasPadam
  5. hahaha..gilerk ar adam kne buat rebonding tuh..huk3..

    BalasPadam
  6. 1. doctor kat malaysia memang bisu sebab dia takkan bagitau kita sakit apa.

    2. lawyer kat malaysia memang lawyer buruk - sangat setuju.

    3. dari bapak tu main golf, lebih baik dia memasak kat rumah. tak bagus amalkan lauk kedai nih...

    4. che dooha memang lah seorang bapak yang baik dan penyayang... nyesal i tak dapat kawin dengan dia.

    5. hahahahaha

    BalasPadam
  7. Mohammad Hariry :: Hehe...(**,)

    (Che Dooha kater nnt graduate die nk kasik bunga ngan curut...)

    BalasPadam
  8. 1. Apsal naik keta budak tu tak pakai tali pinggang keledar. Bahaya tuh.

    2. Cikgu tu agak kerek hahaha

    3. Susah nak cari bapak yang mithali camni lagi. Sekarang bapak2 duk sibuk cari awex ngan bini baru.

    4. Apa2 pun short movie ni amat bet n sempoi. I like. Jauh lagi best dari movie2 Yusuf Haslam dan anak dia Shamsul

    BalasPadam
  9. 1.) maybe sbb sye jge tidak suke memakai tali pinggAng keledar...hahahahaa


    2)Sbb cikgu ni hensem(katenye lecturer saya)ngehehehe

    3)Time kasih cik burn..mari kita bakar2 sume..hehehee

    BalasPadam
  10. nurfarhana.mnor22 Julai 2009 11:58 PG

    cik benun chiwalawala,nanti kita buat kisah 3 sekawan yg buta plak eh? ;) hehe

    BalasPadam
  11. pap100x...uuuhhhhhuuuu layannnn,,,tahniah..salam8x

    BalasPadam
  12. besh2...
    layan gak ar..
    ada penghayatan dalam filem neh..
    boleh di ketengahkan..
    usaha lagi ye cik ben..

    BalasPadam
  13. huhu...ku pon rase cter ni best

    BalasPadam

jangan lukis-lukis. tulis je